Aktualno

Končna trijezična publikacija

Vsi projektni rezultati in predstaviitve z zaključne konference projekta so bili pozicionirani na CD, ki je bil diseminiran med ciljne skupine. Na...

Zaključna konferenca projekta T-JAM

Projektni partnerji so predstavili dosežene rezultate na zaključni konferenci, ki je bila 16.9. Zalaegerszegu.

Predstavitve si lahko ogledate na ...

Aktualno

<< < 1 2 > >>
 

Rezultati projekta

Vabimo vas, da si na povezavi v zavihku Rezultati projekta ogledate PRIROČNIK O UPORABI GEOTERMALNIH TOPLOTNIH ČRPALK in PREGLED IZKORIŠČANJA GEOTERMALNE ENERGIJE V SEVEROVZHODNI SLOVENIJI IN NA JUGOZAHODNEM MADŽARSKEM.
 
 

Površinska geološka karta je pripravljena

Geološke karte v merilu 1:100 000 so bile na voljo za projektno področje tako v Sloveniji kot na Madžarskem, vendar njihove meje in legende medsebojno niso bile usklajene.
Madžarske geološke karte prikazujejo različne geološke enote v formacijah z indeksi, ki se nanašajo na njihovo starost, litologijo, in v primeru kvartarnih formacij tudi na način njihovega nastanka. (Več informacij o madžarskih geoloških kartah in legendi je dostopnih na www.mafi.hu.)
V Sloveniji so različne geološke enote na kartah označene s simboli, legenda pa vsebuje opis njihove starosti in litologijo. (Več informacij o slovenskih geoloških kartah in legendi je dostopnih na www.geo-zs.si.)
Med usklajevanjem geoloških kart so se na obmejnem območju združile meje različnih geoloških enot in izdelala se je poenotena legenda.

Prosimo, da prenesete  karto v PDF (8,7 Mb)

ali pa si jo oglejte na svetovnem spletu:
http://mafi-loczy.mafi.hu/tjam
 
 

Vabilo na Delavnico »Geotermalna toplotna črpalka«

Vabimo vas na delavnico »Geotermalna toplotna črpalka«, ki bo v četrtek , 23. septembra 2010 v Moravskih Toplicah, hotel Vivat, z začetkom ob 15.30. Podrobnosti so v priloženem vabilu.
pdfT_JAM_vabilo_delavnica (.pdf 397KB)
 
 

Delavnica »Geotermalna toplotna črpalka«

 
 

Predstavitev projekta na sejmu MEGRA 2010

V okviru sejma MEGRA smo organizirali dvodnevni seminar z naslovom "Korak naprej v energetiki stavb", kjer so udeleženci imeli priložnost spoznati realizacijo pristopov k uresničevanju nacionalnih in mednarodnih ciljev na področju energetske učinkovitosti v stavbah. Med drugimi projekti je bil predstavljen projekt T-JAM ter analiza toplotnih črpalk na območju Pomurja.

Nekaj utrinkov s seminarja:
 
 

3. projektni sestanek partnerjev

6. in 7. September, 2010 je bil v Moravskih Toplicah 3 sestanek projekltnih partnerjev T-JAM projekta

 
 

Predstavitev projekta na 1. Sejmu izkušenj o vodi

Projekt je bil predstavljen s strani Geološkega zavoda Slovenije na 1. Sejmu izkušenj o vodi v Ljubljani 3.3.2010, na Ministrstvu za okolje in prostor, kjer je poteka predstavitev številnih projektov s skupnim imenovalcem - vodo.
Vabilo (.pdf 327KB)
Predstavitev (.pps 336KB)
 
 

2. sestanek projektne skupine

Koordinacijsko usklajevalni sestanek projektne skupine je bil 11.2.2010 v Szombathely.
 
 

Kick off meeting

Projektni partnerji smo se srečali na uvodnem sestanku 10.9.2009 v Moravskih Toplicah.
 
<< < 1 2 > >>


 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se