Aktualno

Končna trijezična publikacija

Vsi projektni rezultati in predstaviitve z zaključne konference projekta so bili pozicionirani na CD, ki je bil diseminiran med ciljne skupine. Na...

Zaključna konferenca projekta T-JAM

Projektni partnerji so predstavili dosežene rezultate na zaključni konferenci, ki je bila 16.9. Zalaegerszegu.

Predstavitve si lahko ogledate na ...

Rezultati projekta:


Na podlagi geoloških, hidrogeoloških in geotermalnih modelov in skupne baze podatkov je določen čezmejni pretok termalne vode, označeno je potencialno prekomejno telo podzemne vode (termalni vodonosnik), povzete so trenutne sheme uporabe, predstavljena je pilotna vgradnja toplotne črpalke in pripravljena so priporočila za skupno upravljanje in nadzor čezmejnih vodonosnika. Rezultati projekta so bili predstavljeni v večjezičnih publikacijah in na delavnicah. S skupno promocijo in publikacijami projekta smo dosegli višjo stopnjo ozaveščenosti širše javnosti na obeh straneh meje.
 

 


 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se